Internacional

La primera pedra al camí

Europa League. El Sevilla de Pablo Machín entra avui en escena contra l’Ujpest hongarès, en l’anada de la primera de les tres voltes que haurà de superar per ser a la fase de grups

El Sevilla s’hi posa aviat; no és ni el mes d’agost i avui ja disputarà el primer partit oficial de la temporada. Serà al Sánchez Pizjuán, contra l’Ujpest hongarès en l’anada de la primera de les tres voltes que haurà de superar per ser a la fase de grups de l’Europa League.

“Ens el prenem com un rival de molt de nivell perquè si no els estaríem donant avantatge. L’única manera de sortir és al cent per cent i amb respecte”, va assegurar Pablo Machín, que s’estrenarà a Europa amb un equip de circumstàncies, amb dubtes com Jesús Navas i Ibrahim Amadou, que arrosseguen molèsties, i que encara s’ha d’acabar de perfilar en espera de reforços. “Tots tenim clar que falten per venir futbolistes. Els del nivell del Sevilla i els que volem són difícils de portar i el mercat està aturat”, va dir. “Jo em dedico a entrenar i soc comprensiu amb els que estan treballant. Amb el que tinc aniré a passar l’eliminatòria i que els fitxatges siguin del nivell que el Sevilla mereix”, va cloure Machín. La tornada és el dijous 2 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)