Internacional

La porta està tancada

Bundesliga. Tot i els moviments efectuats per Lewandowski per intentar sortir del Bayern, el club bavarès insisteix que no està a la venda. “No marxarà”, assegura el tècnic Niko Kovac

Robert Lewandowski no es mourà de Baviera. Almenys aquesta és la intenció del Bayern, que no té cap pensament de desprendre’s del seu golejador, malgrat les intencions d’aquest siguin unes altres. I és que l’ariet polonès vol deixar el club aquest estiu, encara que no s’ha pronunciat públicament; per ell ho ha fet el seu representant, l’il·lustre Pini Zahavi, a qui va contractar al mes de febrer després d’acomiadar al seu agent fins aleshores. “Creu que a la seva carrera li convindria un canvi i un nou repte”, va indicar Zahavi a final de curs. Unes paraules de les quals en el Bayern fan cas omís, com es desprèn de les declaracions que dos dels màxims responsables del club, Karl-Heinz Rummenigge i Uli Hoeness, van fer: “Accepto qualsevol aposta que Lewandowski seguirà amb nosaltres”, va manifestar Rummenigge. “No es ven”, va sentenciar Hoeness.

Tot i això, l’especulació no ha cessat durant l’estiu i ahir amb la pretemporada ja iniciada i el davanter entrenant-se amb l’equip, Niko Kovac va tornar a referir-se al tema i va ser contundent. “És cert que està joguinejant amb marxar a un altre lloc, però una cosa és el que a ell li agradaria i una altra, el què volem nosaltres”, va explicar el tècnic croat. “No marxarà d’aquest club. No el volem vendre. Té contracte i sense cap mena de dubte el complirà el màxim temps possible”, hi va afegir. Sense el vistiplau del club, Lewandowski, doncs, amb contracte fins al 30 de juny del 2021 i sense clàusula de rescissió, té impossible canviar d’aires.

La relació entre la cúpula i el jugador, a més, està carregada de tensió. Fa uns mesos, Lewandowski va rebre un toc d’atenció públic per part de Rummenigge, després d’unes declaracions en què el polonès va criticar la política de fitxatges de l’entitat, i, en la darrera setmana, Sport Bild va publicar que Lewandowski estava decebut amb el club perquè no li havia donat suport davant les dures crítiques que li van dedicar diversos exfutbolistes i opinadors futbolístics que qüestionaven el seu rendiment en partits transcendentals. Malgrat tot, la porta de sortida de Lewandowski del Bayern està tancada.

EL CONTRACTE

2021
és l’any
en què expira el contracte de Lewandowski amb el Bayern, un acord que no inclou clàusula de rescissió.

LA INTENCIÓ

El representant del polonès va dir que el jugador “creu que a la seva carrera li convé un canvi”

LES FRASES

No el volem vendre. Té contracte i sense cap mena de dubte el complirà el màxim temps possible
Niko Kovac
Entrenador del BAYERN
És cert que està joguinejant amb marxar a un altre lloc, però una cosa és el que a ell li agradaria i una altra, el que volem nosaltres

Cavani, tampoc es mourà

Edison Cavani és un altre dels davanters als quals s’ha situat amb opcions de deixar el seu club, el PSG. En aquest sentit, l’entrenador del conjunt francès, Thomas Tuchel, va voler posar-hi fre i també va enviar un missatge a possibles pretendents. “Crec que es quedarà, ningú m’ha comentat res. No hi ha pensament que marxi”, va expressar el preparador alemany, que va revelar que ha mantingut una conversa amb el davanter uruguaià. “Vaig parlar amb ell i no va mostrar cap mena d’interès a abandonar l’equip”, va cloure Tuchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)