Internacional

Cristiano ja s’entrena amb la Juventus

Futbol internacional. El portuguès s’ha exercitat amb els jugadors de l’equip italià que van arribar a les últimes eliminatòries del mundial

Cristiano Ronaldo ha fet el primer entrenament com a jugador de la Juventus al costat dels jugadors del club italià que van disputar les eliminatòries finals del mundial de Rússia: l’uruguaià Rodrigo Bentancur, el brasiler Douglas Costa, el colombià Juan Cuadrado i els argentins Paulo Dybala i Gonzalo Higuaín. El davanter portuguès, després de passar el reconeixement mèdic dilluns, va visitar per primera vegada el JTC (Juventus Training Camp) per posar-se a disposició dels preparadors físics i realitzar el seu primer entrenament amb la samarreta del seu nou equip.

La Juventus, que es troba de gira pels Estats Units per disputar la Copa Internacional de Campions, jugarà la matinada de l’1 al 2 d’agost un amistós davant d’una selecció de la lliga nord-americana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)