1a divisió

Courtois a Madrid, Kovacic a Londres

1a divisió. El Chelsea arriba a un acord per a la venda del belga i, en contrapartida, rebrà la cessió del croat

Thibaut Corutois vestirà finalment de blanc. A poques hores del final del mercat de fitxatges a la Premier League, que acaba avui, el Real Madrid i el Chelsea van arribar a un acord perquè el belga, escollit millor porter del passat mundial, passi a ser guardià de la porteria del Santiago Bernabéu a canvi de 35 milions d’euros.

D’aquesta manera, el porter format al Genk veu satisfet el seu desig de tornar a Madrid, on ja va lluir la samarreta de l’Atlético durant tres temporades i on encara hi habiten els seus fills. Courtois, que acabava contracte el 2019 i d’aquí el bon preu que ha aconseguit el Real Madrid, serà presentat aquest migdia (13 hores) amb el seu nou club i passarà a integrar una disciplina en què Lopetegui haurà de gestionar la convivència de quatre porters: Lunin, Kiko Casilla, i especialment el binomi que formaran d’entrada Keylor Navas i el nouvingut Courtois.

Paral·lelament a l’arribada del belga, el Madrid va anunciar la cessió de Mateo Kovacic al propi Chelsea, satisfent la voluntat del croat de marxar per poder acumular minuts.

Kepa i una xifra històrica

La voràgine de despesa en què viu embarcada la Premier League no té límit i, com a resposta a la pèrdua de Courtois, el Chelsea ha convertit Kepa Arrizabalaga en el porter més car de la història del futbol. El porter d’Ondarroa va abonar ahir els 80 milions de la clàusula de rescissió, tal com va explicar l’Athletic, i a última hora va ser oficialitzat pel conjunt de Stamford Bridge.

Kepa Arrizabalaga 80m€
de l’Athletic al Chelsea (2018)
Alisson Becker 62,5m€
de la Roma al Liverpool (2018)
Gianluigi Buffon 53m€
del Parma a la Juve (2001)
Ederson Moraes 40m€
del Benfica al City (2017)
Thibaut Courtois 35m€
del Chelsea al Madrid (2018)
Jordan Pickford 34m€
del Sunderland a l’Everton (2017)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)