Internacional

El City s’estrena amb un 0-2 a l’Arsenal d’Unai Emery

Premier League. El vigent campió es mostra molt superior als londinenc, si bé el primer líder és el Liverpool arran del 4-0 al West Ham de Manuel Pellegrini

  • Sterling amb el xut que ha suposat el 0-1 EFE.
  • VÍDEO: El gol d'Sterling a l'Arsenal

El Manchester City ha arrencat amb un avís per a navegants en el debut a la Premier League en imposar-se 0-2 a l’Arsenal, un resultat curt per a la superioritat dels homes de Pep Guardiola.

L’Arsenal ha viscut un dia històric. El primer partit en 22 anys sense Arsène Wenger a la banqueta. Unai Emery és ara l’entrenador i ha arrencat amb derrota en un partit en què el City ha estat molt superior des de l’inici i s’ha avançat en el minut 14 en un gran eslàlom d’Sterling, que ho ha arrodonit amb un xut ajustat al pal des de la frontal. Les ocasions visitants han estat un degoteig constant i els londinencs només han donat senyals de vida en el tram final del primer temps i l’inici del segon, en què un xut de Lacazette ha estat a punt de suposar l’empat. D’immediat Agüero ha perdonat el segon en un mà a mà amb Cech i Bernardo Silva ha rematat de primeres una passada de Mendy des de la línia de fons per fer el 0-2 en el 64’.

El primer líder de la Premier League, però, és el Liverpool. El subcampió europeu s’ha desfet del West Ham de Manuel Pellegrini per 4-0 amb un doblet de Mané i els gols de Salah i Sturridge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)