1a divisió

L’estira-i-arronsa continua

1a divisió. En ple debat sobre la conveniència de fitxar, Lopetegui evita parlar de la política esportiva del club i lloa les bondats de la “competència” a la porteria

Lopetegui no es resigna. Necessitat d’un bon impuls per encetar un projecte marcat per les marxes sensibles de Cristiano i Zidane, la derrota soferta en la final de Tallinn ha posat el Madrid en situació d’alerta. “Això no canviarà la política del club”, afirmava malgrat tot el tècnic basc minuts després de perdre el primer títol de la temporada. El fet, però, és que tot i acceptar l’aposta decidida del club de confiar en la plantilla actual i els joves futbolistes que la formen, Lopetegui continua reclamant a Florentino –amb veu molt baixa, això sí– l’arribada d’un reforç que permeti incentivar la competència, especialment en atac. “Fitxar no està a les nostres mans, guanyar sí. Ara toca centrar-nos a treure el màxim profit d’una plantilla que m’encanta. Els importants són els que hi són, no els que no hi són”, va reivindicar. Així, amb Lopetegui pendent d’un esforç final del club i amb la derrota contra l’Atlético en la retina, el Madrid s’estrena a la lliga amb més dubtes que certeses. Una competició marcada entre cella i cella com el gran objectiu del curs per a un tècnic que buscarà recuperar la solidesa perduda el curs passat al Bernabéu, on la irregularitat de l’equip va fer que el Madrid s’acomiadés aviat del títol. “Volem guanyar aquesta lliga, és la que marca el treball diari i és important perquè ens manté actius per a la resta del curs”, va destacar. Sobre el debat a la porteria, Lopetegui no va donar pistes, a banda de tornar a deixar oberta la possibilitat que Keylor i Courtois s’alternin sota els pals: “És una posició en què hi ha una gran competència i això és bo per a l’equip.” Entretant, el Getafe arriba al Santiago Bernabéu després de ser un dels grans animadors de l’estiu. “Intentarem donar una bona imatge i competir a gran nivell. Hem de jugar com un equip, sense complexos”, va assegurar Bordalás.

20 equips
sense propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)