Internacional

Tres gols en nou minuts porten el City a la golejada (6-1)

Premier League. El conjunt de Pep Guardiola passa pel damunt del Huddersfield amb un hat-trick d’Agüero i gols de Gabriel Jesus, David Silva i Kongolo, en pròpia porta

• Agüero picant la pilota per sobre de dos rivals en l’acció de l’1-0 EFE.
  • VÍDEO: El primer gol d'Agüero

El Manchester City ha esclafat el Huddersfield en una golejada per 6-1 que ha agafat forma en tres gols en només nou minuts i el protagonisme del Kun Agüero, autor d’un hat-trick.

El City ha creat ocasions clares des de l’inici i en el minut 25 el porter Ederson s’ha tret una passada llarga magistral als peus d’Agüero, que ha tingut la qualitat i sang freda d’aguantar la pressió d’un rival i el porter del Huddersfield per marcar per alt l’1-0. El segon no s’ha fet esperar i cinc minuts més tard Mendy ha arrencat amb força des de l’esquerra, ha combinat amb Gabriel Jesus i un rebot ha anat a les botes del brasiler que ha fet el 2-0 amb un xut ras dins l’àrea. El tercer ha tingut la col·laboració decisiva del porter visitant, a qui se li ha escapat una centrada i Agüero ha aparegut amb la canya a punt en el 34’. El conjunt de David Wagner ha reduït distàncies en el 41’ amb un servei de banda llarg pentinat al primer pal i aprofitat per Stankovic en el primer gol encaixat pels skyblue aquesta temporada.

La segona part ha començat amb una falta a la frontal que David Silva ha enviat a l’escaire per fer el 4-1. El partit ha estat un malson per al Huddersfield i en el 56’ Agüero ha fregat el hat-trick, però el xut des de la frontal ha anat al pal. El tercer de l’argentí ha acabat arribat al 74’ amb una bona centrada de Mendy i la rematada de primeres de l’ex de l’Atlético. Sané ha estat l’encarregat de tirar més salt a la ferida amb una cursa en solitari al 84, amb un toc que ha desviat el porter, sense poder evitar el 6-1 perquè la pilota ha rebotat en el central Kongolo.