Internacional

El Liverpool, sobre segur

Premier League. James Milner, de penal, i Sadio Mané, en l’agonia del partit, donen la victòria als de Jürgen Klopp en un partit complicat

El Liverpool està en el club dels 6 punts. Juntament amb el City, el Chelsea, el Watford, el Tottenham i el Bournemouth, el conjunt de Jürgen Klopp compta els partits per victòries en un inici de curs que ahir els va dur a Selhurst Park, a l’oest de Londres, i on malgrat fer un partit no tan lluït com el de la primera jornada, va complir amb el guió.

Tot i no marcar, Mohamed Salah sí que va ser productiu per al conjunt del Merseyside, provocant primer un penal obra de Sakho perquè Milner, sempre fiable des del punt fatídic, obrís el marcador, forçant l’expulsió de Wan-Bissaka en el tram final i, ja amb el temps complert, llançant la cursa de Sadio Mané que, pura potència, no va fallar instal·lant la pilota a la porteria de Hennessey després d’eliminar el porter gal·lès. El Liverpool camina sobre segur en l’inici de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)