Internacional

Usain Bolt s’entrena amb els Mariners de Sidney

Futbol.L’exvelocista jamaicà està a prova amb l’equip australià, que podria fer-li fitxa

L’exatleta jamaicà Usain Bolt ha entrenat avui per primer cop amb el Central Coast Mariners, un equip de futbol de l’A-League australiana. El vuit vegades campió olímpic està a prova en el conjunt de Sidney, que es planteja fer-li fitxa si el jamaicà compleix les seves expectatives. El plusmarquista mundial vol dedicar-se al futbol professional i ja s’havia entrenat amb anterioritat amb el Borussia Dortmund, el Sundowns de Sud-àfrica i el Stromsgodset de Noruega.

Bolt, que avui celebra el seu 32è aniversari, ha reconegut en roda de premsa que el primer dia “és sempre el més dur” però ha promès treball i dedicació perquè “els Mariners se sentin orgullosos de mi”. El jamaicà ha demanat ser tractat “com un més de la plantilla” i ha agraït la benvinguda: “Tothom m’ha donat molt amor i em sento molt respectat”. El tècnic, Mike Mulvey, ha afirmat que Bolt, que podria debutar amb els Mariners el proper 31 d’agost, “no tindrà un tracte especial”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)