Internacional

Mino Raiola demana al United que vengui Pogba

Futbol. L’excèntric representant demana al club anglès que deixi marxar al jugador

La relació entre Paul Pogba i el Manchester United no són bones, i encara ho seran menys ara que s’hi ha ficat, públicament i de ple, l’excèntric representant del futbolista. Amb una piulada en el seu compte personal de Twitter, Mino Raiola ha demanat al president executiu del club anglès, Ed Woodward, que vengui al migcampista francès. “Paul Scholes hauria de ser director esportiu i recomanar Woodward que vengui Pogba. Serien nits d’insomni per trobar un nou club per a Pogba”, ha piulat Raiola. El representant es refereix a les paraules de l’exfutbolista del United, que ha criticat recentment l’actuació del francès en la derrota dels de Mourinho contra el Brighton per la seva “inconsistència com a líder”. “Algunes persones no reconeixerien un líder niq ue estiguessin davant de Winston Churchill”, ha afegit en una altra piulada Mino Raiola.

Les paraules de Raiola podrien ajudar a desencallar la situació de Pogba al United, tot i que és complicat que els red devils accedeixin a despendre’s d’ell tenint en compte que el mercat a Anglaterra ja està tancat i no podrien trobar-li un substitut fins el mercat de gener. El Barça, tot i així, resta a l’espera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)