Internacional

A un pas de la glòria

Mundial sub-20. La selecció espanyola, formada per set futbolistes catalanes, disputa aquest vespre (19.30 h) la seva primera final contra el Japó

La selecció espanyola sub-20, formada per un total de set futbolistes catalanes, afronta aquest vespre (19.30 h) contra el Japó el darrer obstacle per fer història en el mundial de França. Després d’assolir cinc finals europees de forma consecutiva des del 2014 –amb triomfs en les darreres dues edicions–, el combinat dirigit per Pedro López és a les portes de fer el salt definitiu en la màxima competició pel que fa a seleccions. Un títol que mai abans havia aconseguit l’equip estatal en aquesta categoria. De fet, fins a la disputa de l’actual edició, el sostre més alt eren els quarts de final del 2016 a Papua Nova Guinea. Una situació inèdita també per a les japoneses, les quals la selecció espanyola ja va vèncer per la mínima en la fase de grups. “Intentarem jugar les nostres cartes per tal de poder aconseguir el trofeu”, va dir el seleccionador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)