Internacional

Marcos Alonso torna a ser decisiu

Premier. Una rematada del madrileny, rebotada en un defensa, permet al Chelsea fer el ple de victòries, 3 de 3

Marcos Alonso és d’aquells defenses amb ànima de davanter. I la nova recepta proposada per Maurizio Sarri li permet expressar-se en la seva màxima expressió. Excel·lent xutador de faltes i sempre disposat a trepitjar àrea, el lateral madrileny ha participat en el 50% dels gols del Chelsea aquest curs i ahir va ser determinant perquè els londinencs acabessin esgarrapant els punts de Saint James’s Park després d’un partit feixuc, amb un Newcastle atrinxerat i que, a sobre, quan Hazard va aconseguir trencar la igualtat gràcies a un clar penal comès sobre el mateix Alonso, va trobar la rèplica mitjançant una rematada de cap de Joselu.

Però quan semblava que el Chelsea no seria capaç de sostenir el ritme del Liverpool i del Watford, i que avui també pot emular el Tottenham, una rematada creuada de Marcos Alonso dins l’àrea va propiciar que Yedlin s’acabés introduint la pilota en la seva pròpia porteria, cosa que va consolidar el bon rumb d’un Chelsea que, ahir amb Kovacic com a titular al costat de Kanté i de Jorginho, va ser capaç de tenir paciència i determinació per acabar perforant el plantejament extremadament defensiu dissenyat per Rafa Benítez.

El Watford fa el ple

El conjunt del nord de Londres, dirigit pel navarrès Javi Gracia, aguanta el ritme dels grans després de despatxar ahir el Crystal Palace gràcies als gols d’un dels futbolistes més en forma de la Premier, Roberto Pereyra, i del grec José Holebas. Tot i la reacció de les àligues amb l’entrada del talentós Max Meyer i un gol de Zaha, i tot i que Ward hauria pogut signar taules en l’última acció del partit, el Watford va sumar tres punts que li permeten signar un inici de torneig immaculat que el manté instal·lat en places de Champions League.

EFEMÈRIDE

200
partits
amb la samarreta del Chelsea suma César Azpilicueta en la Premier League
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)