Internacional

El Tottenham augmenta la pressió sobre Mourinho (0-3)

Premier League. L’onze de Pochettino també treu rèdit dels problemes defensius del United i li genera la segona derrota en tres partits

La tempesta perfecta va prenent forma a Manchester. Després d’un estiu tens per la falta de fitxatges i les crítiques de José Mourinho a la manca de qualitat de la plantilla, el United ha viscut avui la segona derrota consecutiva en només tres jornades en caure contra el Tottenham de Mauricio Pochettino 0-3.

Les apostes situaven José Mourinho com l’entrenador amb més números de ser el primer destituït a la Premier League. El portuguès ha fet canvis a l’onze després de la desfeta al camp del Brighton i s’ha mostrat superior al Tottenham a la primera meitat. Un córner, però, ha servit al golejador Harry Keane per encertar el marcador a l’inici de la segona meitat (50’) i només dos minuts després l’invent de l’entrenador portuguès, situar Ander Herrera de tercer central, ha quedat en evidència quan el basc no ha fet el fora de joc com la resta de la línia defensiva i els Spurs han aprofitat el forat per arribar amb facilitat i fer el 0-2 via Lucas Moura. El brasiler ha posat el dit a la nafra superant Smaling per velocitat abans de creuar la pilota lluny de l’abast de De Gea en el 84’.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)