1a divisió

Mariano serà la resposta blanca a la necessitat de gol

1a divisió. El Sevilla confirma que el Madrid exercitarà el dret a tempteig per recuperar el punta, que ve de marcar 18 gols en la lliga francesa

El Madrid ha esperat fins al compte enrere, però finalment posarà la seva xarxa en el mercat per pal·liar el buit golejador que suposadament deixarà Cristiano Ronaldo. I ho farà apostant per un vell conegut, perquè, un estiu després de vendre el català Mariano Díaz per 8 milions d’euros a l’Olympique de Lió, el repescarà per 35, tal com va confirmar ahir el president del Sevilla, Pepe Castro. “El Madrid ja ens ha comunicat que exercirà el seu dret de tempteig”, va dir el president del conjunt andalús, que ja havia arribat a un acord per signar amb el punta criat a Premià de Mar, però que veu com el Madrid mou fitxa per repatriar-lo.

Mariano tornarà, així, a un Santiago Bernabéu que només va trepitjar de puntetes durant l’etapa de Zinedine Zidane a la banqueta tot i exhibir bon olfacte en les estones en què va poder participar, marcant un gol en 115 minuts de lliga que va poder disfrutar i sobretot amb registres espectaculars en la copa: quatre dianes en cinc aparicions (un gol cada 20 minuts).

Necessitat de rodatge en l’elit, l’Olympique de Lió ha estat una plataforma ideal per al punta d’arrels dominicanes, estilet d’un equip amb molta creativitat a tres quarts de camp i autor de 18 gols en la seva primera temporada en el campionat francès. El davanter, que fa poques setmanes reconeixia que, al Madrid, “no se li pot dir que no”, està preparat ara per tornar en un rol molt més protagonista del que va tenir durant la seva primera etapa a Chamartín.

Precedent Morata

El Madrid s’està acostumant a pactar clàusules de recompra o de tempteig i en els últims anys n’ha executat més d’una, com per exemple el retorn de Lucas Vázquez procedent de l’Espanyol i especialment el d’Álvaro Morata, que va deixar el club l’any 2014 a canvi de 20 milions d’euros rumb a la Juventus i va refer el camí dos anys després exercint la clàusula de recompra de 30 milions d’euros. Tot i que no va tenir tot el protagonisme que ell esperava, l’operació va acabar sent satisfactòria per a Florentino Pérez per una oferta desorbitada del Chelsea (80 milions d’euros).

Ara Mariano buscarà fortuna després d’una operació rodona per a l’Olympique de Lió, que ingressarà un excedent de 27 milions d’euros després de tan sols 12 mesos d’haver apostat pel de Premià.

NEGOCI

8 milions d’euros li va costar al Lió comprar Mariano i el ven per 35 un estiu més tard
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)