1a divisió

El Lió deixa en evidència el Real Madrid amb el fitxatge de Mariano

Mercat. Els blancs confirmen el retorn del premianenc i el president de l’Olympique, Jean Michel Aulas, explica que Florentino Pérez li va dir fa uns dies que “no és el perfil que estem buscant”

La manca de planificació esportiva al Real Madrid ha tornat a quedar en evidència. El president del Lió, Jean Michel Aulas, va explicar ahir les xifres de l’operació de repesca de Mariano. Florentino Pérez abonarà entre 21,4 i 23,4 milions pel davanter premianenc, malgrat que li va confessar al seu homònim francès que no era el perfil que buscaven. El club blanc va fer oficial al vespre la incorporació del punta format al Badalona.

Falten dos dies pel final del mercat d’estiu i el Real Madrid no ha pogut fitxar cap estrella que tapi l’adéu de Cristiano Ronaldo i Zinedine Zidane. Julen Lopetegui veu una plantilla curta i ha demanat incorporacions. I Mariano ha estat la primera, deixant en evidència la manca de planificació dels blancs. “El jugador ens va dir que volia marxar. Quan va arribar l’oferta del Sevilla vam pensar que seria negatiu mantenir a la plantilla un jugador que volia marxar. Abans ja m’havia dit que volia anar al Madrid, però vaig trucar Florentino Pérez i em va dir que no era el perfil de jugador que estaven buscant. Però Mariano va insistir que volia anar al Madrid i després va arribar l’oferta”, va revelar Aulas.

Mariano va entrenar en solitari a Lió i al vespre es va confirmar l’acord. “No sabíem que el Madrid faria servir el dret de tempteig.”, va afegir el president de l’Olympique de Lió, que també ha revelat les xifres: 30 milions, més tres en variables, però com que el Madrid es va guardar un 35% d’una futura venda, el traspàs quedarà entre 21,4 i 23,4 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)