1a divisió

El Madrid fitxa Mariano, a qui havia renunciat

1a divisió. El club blanc va anunciar el retorn de l’ariet català. Aulas va revelar que Florentino va dir-li: “No és el perfil que estem buscant”

Mariano Díaz torna al Real Madrid, un any després de marxar a l’Olympique de Lió. El club blanc va anunciar el fitxatge de l’ariet de Premià de Mar, que va protagonitzar una gran temporada en el conjunt francès en marcar 21 dianes –18 en la lliga, una en la copa i 2 en l’Europa League–. L’atacant signa per les pròximes cinc campanyes amb el conjunt madridista i serà presentat demà a les 13:30 h a la llotja d’honor del Santiago Bernabéu.

D’aquesta manera, l’entitat de Chamartín acaba fitxant un davanter que inicialment no volia, tal com va desvelar ahir el president de l’Olympique de Lió, Jean Michel Aulas. “Mariano Díaz volia anar al Real Madrid i vaig trucar a Florentino Pérez, però em va dir que no era el perfil que estaven buscant. Al final, però, el futbolista va insistir i va arribar l’oferta”, va explicar el mandatari francès, que també va confirmar que el Madrid ha exercit el dret de tempteig a una oferta de 30 milions d’euros fixos i 3 de variables del Sevilla. Tenint en compte que el Madrid s’havia reservat un 35% d’una futura venda, el club blanc acabarà pagant-ne entre 21,4 i 23,4 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)