1a divisió

A la rampa de sortida

1a divisió. Avui es dilucidarà el futur de Kiko Casilla i Borja Mayoral, als quals les arribades de Thibaut Courtois i Mariano Díaz els han fet perdre pes en la plantilla del Real Madrid

Els últims dies de mercat acostumen a oferir alguna sorpresa, encara que al Real Madrid no se n’espera cap per al dia d’avui. Amb l’aterratge de Mariano Díaz, el club blanc ha tancat, en principi, el capítol d’altes, i només li queda per resoldre el de baixes, si és que n’hi ha. En aquest sentit, dos noms són els que estan a la rampa de sortida: Kiko Casilla i Borja Mayoral. Ambdós futbolistes han perdut pes durant el mercat de fitxatges, amb les arribades de Thibaut Courtois i Mariano Díaz, i si ja partien com a suplents a priori, les possibilitats de tenir minuts s’han reduït encara més. Durant el dia d’avui –el mercat es tanca a les 23.59 h–, doncs, es dilucidarà el seu futur: si continuen amb un rol més que secundari al conjunt dirigit per Julen Lopetegui o marxen a un altre equip a la recerca de més protagonisme.

Pel que fa al porter català de 31 anys, no està descartat que es quedi a la capital estatal. Lopetegui va explicar durant l’estiu que no afrontarien la temporada amb cinc porters i amb la nòmina alleugerida, ja que Andriy Lunin ha marxat cedit al Leganés i Luca Zidane ha baixat definitivament al filial, a l’equip blanc ara n’hi ha tres: Keylor Navas, Courtois i Casilla. Amb aquest escenari, però, sent el tercer porter, la participació del sentinella d’Alcover, que té contracte fins al 2020, s’entreveu escassíssima i ha estat vinculat a diversos clubs. Un d’ells és el Sevilla, al qual també se l’ha relacionat amb Borja Mayoral. De fet, l’entrenador del conjunt andalús, Pablo Machín, va fer públic l’interès pel davanter madrileny. “Mayoral és un bon jugador, m’agrada. Potser no té l’experiència d’altres però és interessant”, va assegurar Machín, que busca atacant. No és el Sevilla l’únic equip que vol el futbolista de 21 anys; el Leganés també ha anunciat que el voldria, a banda d’altres opcions que té damunt de la taula. L’aterratge de Mariano ha relegat el jove a la cua d’alternatives de Lopetegui en la punta de llança i, després d’un curs passat en què ja va jugar poc, tot indica que marxarà cedit. Mayoral, com Casilla, s’ha de decidir avui.

Mariano hereta el 7

L’ariet de Premià de Mar, que serà presentat aquest migdia al Santiago Bernabéu com a nou futbolista del conjunt madridista per a les cinc temporades vinents, serà el següent que portarà el dorsal 7, que estava lliure després de la marxa de Cristiano Ronaldo a la Juventus.

Fabio Coentrão hauria demanat 4 milions per marxar

El lateral portuguès no compta per a Julen Lopetegui, no té ni dorsal, i també ha de buscar una sortida si vol tenir minuts. D’acord amb el que va indicar O Jogo, la intenció de Coentrão és tornar a l’Sporting CP, on la temporada passada va jugar com a cedit, però per marxar del Real Madrid hauria demanat cobrar l’any que li queda de contracte –la seva vinculació amb els blancs expira el 2019–, que serien quatre milions d’euros. D’aquesta manera, el defensa quedaria lliure i podria signar pel club lusità. Coentrão va aterrar a l’entitat blanca l’estiu del 2011 i, tret de trams esporàdics, no ha aconseguit mai rendir a un bon nivell amb continuïtat. El curs passat va jugar-lo cedit a Portugal i el 2015/16 al Mònaco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)