Internacional

Luis Enrique prescindeix de Jordi Alba

Selecció estatal. El tècnic asturià no dona explicacions sobre l’absència del lateral del Barça, mentre que el gironí Pau López entra per primer cop a la llista

Luis Enrique ha donat aquest migdia la primera convocatòria com a seleccionador. El nom propi ha estat Jordi Alba, indiscutible a la selecció estatal, però que té una mala relació amb l’asturià des de l’etapa al Barça. El defensa de L’Hospitalet ha quedat fora de la llista per als partits contra Croàcia i Anglaterra i l’aposta per l’esquerra ha quedat en Gayà (València) i Marcos Alonso (Chelsea). “Alba? És una bona pregunta. Parlaré encantat dels convocats. Dels que no, no diré res”, ha sentenciat l’ex-entrenador blaugrana. I davant la insistència, ha afegit: “Ja vaig avançar que hi hauria i més endavant n’hi haurà més. És molt difícil ser jugador de la selecció espanyola“

L’altre absència destacada és la de Koke (Atlético). Cal ressaltar la presència per primer cop del porter gironí Pau López, una de les novetats al costat del lesionat, Diego Llorente (Real Sociedad) i d’Albiol (Nàpols), Íñigo Martínez (Athletic), Dani Ceballos (Real Madrid) i Suso (Milan). De la llista del mundial cauen Reina, Alba, Monreal, Odriozola, Koke, Aspas, Lucas i els retirats Piqué, Iniesta i Silva. Luis “No he tingut la intenció de fer una revolució, però sí una evolució en l’estil, que és necessari. No m’he fixat en si són alts, baixos guapos o si em cauen bé o malament.” Sobre l’estil, asturià ha afegit. “L’estil serà el mateix pel que fa a la possessió. Si ens comparem amb la millor versió de la selecció, ara serem inferiors. La idea és jugar 4-3-3. Hi ha jugadors polivalents i és una selecció equilibrada amb una mitjana d’edat de 26 anys.”

Finalment, Luis Enrique ha reconegut que va parlar amb Gerard Piqué, que no ha canviat d’opinió i deixa la selecció estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)