Internacional

El Betis torna per la porta gran al circ europeu

Europa League. L’equip de Setién queda enquadrat en un grup laboriós, amb el Milan i un Olympiacòs acostumat a disputar la Champions League

El Betis tindrà les seves nits de glòria. De retorn al futbol europeu després d’una temporada estimulant sota la mirada de Quique Setién, el conjunt andalús va quedar enquadrat en un grup en què, tot i la presència del modest Dudelange, brillen els escuts d’equips amb pedigrí com l’Olympiacòs, gran dominador del futbol grec les últimes dècades i acostumat a jugar la Champions en lloc de l’Europa League, i sobretot un Milan que, a la recerca de la seva grandesa perduda, visitarà el Benito Villamarín amb un equip força redissenyat i en què imposa especialment la silueta de Gonzalo Higuaín.

“El Milan pressiona per la seva història i l’equip que és. I l’Olympiacòs, encara que el coneguem menys, també té un gran bagatge. Tenim la il·lusió de comprometre’ls”, va exclamar ahir Setién després del sorteig que va tenir lloc a Mònaco i que va determinar enfrontaments més agraïts per al rival de la seva mateixa ciutat, el Sevilla, i per al Vila-real. En el cas de l’altre conjunt sevillà, li tocarà veure’s les cares amb el Krasnodar, club de nova fornada però amb bon suport econòmic; l’Standard de Lieja, que té futbolistes desequilibrants com M’Poku o Mehdi Carcela, i l’Akhisars turc. Per al Vila-real, que repeteix en la competició, el bombo va reservar el Rapid de Viena, un Spartak de Moscou que després de ser campió de Rússia fa dues temporades s’ha desinflat, i el Rangers de Steven Gerrard, un duel especial tenint en compte que els groguets estan agermanats amb el Celtic de Glasgow.

Els Red Bull, junts

Una de les grans particularitats del sorteig de la fase de grups de l’Europa League va ser l’emparellament del Salzburg i del Leipzig, dos clubs que beuen d’una mateixa font, la multinacional Red Bull, i sobre els quals la mateixa UEFA va expressar dubtes que poguessin competir en una mateixa competició. Finalment, ho faran en aquesta Europa League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)