Internacional

Un PSV sense pietat goleja el Willem II (6-1)

Futbol. L’equip que entrena Mark van Bommel ha sentenciat amb un 4-0 en la primera part

El PSV Eindhoven, primer rival del Barça en la Champions League, ha guanyat clarament al Willem II per 6-1. El PSV ha encarrilat el partit ben aviat, amb gols de Hendrix (7’) i Bergwijn (13’). El domini dels de Mark van Bommel ha estat absolut, han marxat al descans amb el partit sentenciat. Els gols de Pereiro de penal i de Viegever en el tram final de la primera part han deixat sense opcions al Willem II, que ha retallat distàncies en l’inici de la represa. Ha estat, però, un miratge, i Viergever de nou ha tornat a posar terra de pel mig i Bergwijn ha arrodonit la festa amb el sisè gol.