Internacional

El United i Mou agafen aire

Premier. Amb dues dianes de Lukaku, el Manchester United s’imposa al Burnley i suma un triomf balsàmic després de dies de tensió

Una ensopegada, ahir, al feu del Burnley hauria convertit una situació complicada en límit per al Manchester United i per a Jose Mourinho. Després de tres jornades, el conjunt red devil va presentar-se a Turf Moor amb només tres punts i immers en un clima de tensió, gairebé de crisi, preparat ja des de la pretemporada, en què Mou va fer diversos retrets a la cúpula del club, i va fer la feina, amb un triomf balsàmic (0-2) que li serveix per respirar. El conjunt de Manchester va resoldre en el primer temps, amb dues dianes de Lukaku, en què va exhibir poder rematador: la primera, amb un bon cop de cap a centrada d’Alexis, i la segona, caçant de primeres una pilota sense amo dins de l’àrea. Amb la necessària victòria, l’equip dirigit per Mourinho continua a sis punts del lideratge.

El Watford no s’atura

Tres equips han fet el ple de punts i estan empatats en la primera posició: el Liverpool, el Chelsea i el sorprenent Watford. El conjunt entrenat per Javi Gracia va tornar a guanyar, ahir, al Tottenham, un rival d’envergadura, en un partit en què va haver de remuntar l’inicial gol dels spurs. En el tram final, i amb dues jugades a pilota aturada, el Watford va capgirar el resultat per seguir instal·lat, quatre jornades després, en el més alt de la Premier League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)