1a divisió

Ronaldo, nou propietari del Valladolid

Futbol. L’exfutbolista brasiler, que ha adquirit el 51% de les accions del club, serà el president del consell de l’entitat de Pucela

L’exjugador de Barça i Madrid, entre d’altres, Ronaldo Nazario da Lima s’ha convertit en el nou propietari del Real Valladolid. El brasiler ha comprat el 51% de les accions del club castellà. Ronaldo ha afirmat que la voluntat és “fer que el Valladolid es consolidi a primera i segueixi construint il·lusions” i ha convidat a l’afició a “donar idees, opinions, crítiques i esperances” per millorar el club.

L’exfutbolista ha presentant l’acord al costat de l’alcalde de la ciutat, Óscar Puente, i el president de l’entitat, Carlos Suárez. Precisament Suárez, que seguirà exercint com a president mentre que Ronaldo serà preident del consell, ha celebrat l’acord perquè “l’arribada de Ronaldo posa el Valladolid al mapa i permetrà al club donar un salt de qualitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)