Internacional

Luis Enrique debuta amb un triomf a Anglaterra (1-2)

L’etapa de Luis Enrique al capdavant de la selecció espanyola ha arrencat amb un 1-2 a Wembley contra Anglaterra en la copa de les Nacions, amb Busquets d’únic blaugrana a l’onze titular. Els anglesos s’han avançat en el minut 10 en una bona cursa de Rashford a la contra, trencant el domini en la possessió del combinat estatal, que ha trigat ben poc a empatar en una acció fins la línia de fons de Rodrigo i rematada de Saúl. El davanter del València ha trencat la igualtat abans del descans en una acció a pilota aturada que ha servit Thiago. La segona meitat ha estat marcada per l’esgarrifosa lesió de Luke Shaw, que ha quedat inconscient després de topar amb l’espatlla de Carvajal. Anglaterra ha tingut opcions d’empatat, però com en el primer temps ha topat amb l’encert de De Gea. Sergi Roberto ha entrat en el minut 80.

En l’altre partit de la jornada, Suïssa ha passat pel damunt d’Islàndia amb un contundent 6-0