Internacional

Saúl acapara els focus

UEFA Nations League. El migcampista de l’Atlético, el futbolista més destacat en el debut a la banqueta de Luis Enrique, centra les mirades en l’Espanya-Croàcia d’avui, que es disputa a Elx, casa seva

Un dels noms propis del debut de Luis Enrique a la banqueta de la selecció espanyola va ser el de Saúl Ñíguez. El migcampista de l’Atlético va ser un dels millors a Wembley, en el triomf de la roja contra Anglaterra en què va fer un gol i va exhibir condicions mesclant bé en el joc combinatiu i afegint, a més, dosi de múscul i arribada. Amb 23 anys, s’entreveu com un dels homes importants en el nou equip de Luis Enrique. “Té unes condicions úniques”, va dir ahir el tècnic sobre Saúl, un jugador que centra les mirades en el partit que el combinat estatal disputa aquest vespre (20.45h/La1) contra Croàcia al Martínez Valero, a Elx, la seva ciutat natal. “Pot jugar en associatiu, en un equip més defensiu, arribar a l’àrea, fer gols... ho té tot, però també té molta competència i ha de rendir al màxim nivell”, hi va afegir l’entrenador asturià. “És un jugador molt complet, físicament molt potent, amb arribada, vertical i xut des de fora de l’àrea, però que també pot jugar en una posició de toc”, va dir el seu company, Sergio Busquets, ara segon capità de l’equip després de les retirades d’André Iniesta, David Silva i Gerard Piqué. L’enfrontament d’avui serà l’estrena de Croàcia, subcampiona del món, en la UEFA Nations League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)