Internacional

Una tercera competició europea en l’horitzó

Futbol internacional. Andrea Agnelli, president de l’associació de clubs europeus, anuncia que la UEFA està ultimant la inclusió d’un tercer torneig continental per a la temporada 21/22

La UEFA té previst introduir una nova competició continental que completi la Champions League i l’Europa League a partir de la temporada 2021/22. Això va confirmar Andrea Agnelli, el president de la Juventus, i també el de l’Associació Europea de Clubs (ECA), durant l’assemblea general de l’ECA duta a terme ahir a Split, en què va explicar que, al projecte, li falta l’aprovació del comitè executiu de la UEFA. El torneig, que encara no té nom, seria de 32 equips, d’acord amb el què va indicar el diari Bild, i això repercutiria en el nombre de participants de l’Europa League, actualment de 48 i que passaria a 32. D’acabar-se incloent aquesta competició, el futbol europeu de clubs tornaria als tres trofeus com quan es disputava la copa d’Europa, la copa de la UEFA i la Recopa.

Un altre tema que es va tractar en la trobada va ser el del VAR i, en aquest sentit, l’ECA es va mostrar favorable al fet que s’utilitzi en competicions UEFA, en què de moment s’utilitza només l’ull de falcó. “Hi ha una forta voluntat dels clubs perquè s’utilitzi el VAR en les competicions UEFA al més aviat possible”, va manifestar Agnelli.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)