Internacional

Golejada històrica a Croàcia en el segon partit de Luis Enrique (6-0)

Lliga de les Nacions. Marco Asensio, amb dos gols i tres assistències, lidera el combinat espanyol en la pitjor pallissa de la història del combinat croat

El segon partit de l’era Luis Enrique al capdavant de la selecció espanyola ha comportat una golejada humiliant davant Croàcia per 6-0. La subcampiona del món, que mai havia encaixat tants gols, ha protagonitzat un bon inici, però s’ha enfonsat davant d’un combinat amb Marco Asensio de punt de llança. Els blaugrana Busquets i Rakitic, que ha disputat el partit 100 amb la selecció balcànica, han sortit de titulars, mentre que Sergi Roberto no ha jugat.

El partit, corresponent a la segona jornada de la lliga de les Nacions, ha tingut un inici amb Croàcia de dominadora i dues ocasions molt clares de Dimitrovic i Santini. L’efectivitat, però, ha estat el segell de la selecció espanyola que en el minut 24 ha vist com Saúl apareixia per rematar de cap una centrada de Carvajal. La subcampiona del Mundial no se n’ha refet i ha arribat el torn de Marco Asensio, que abans del descans ha signat un doblet amb xuts des de fora l’àrea en el 33’ i 36’, si bé el segon ha comptat amb la fortuna, ja que l’esfèrica ha anat al travesser abans de rebotar a l’esquena del porter balcànic i entrar.

El jove madridista ha seguit sent el gran protagonista en la segona meitat i en el 49’ ha vist el moviment de Rodrigo, que ha superat la sortida de Kalinic. Vuit minuts més tard Marco Asensio ha tret un córner que ha connectat amb el cap de Sergio Ramos per fer el cinquè, moment que Luis Enrique ha aprofitat per donar descans a Busquets.El balear no n’havia tingut prou i en el 70’ una centrada rasa ha trobat Isco, que després d’una finta ha fet el sisè. El combinat estatal ha tingut ocasions clares per fer la sagnia encara més dolorsa.