Internacional

El United baixa el Watford del núvol (1-2)

Premier League. L’equip de Javi Gracia perd el lideratge, que queda per a Chelsea i Liverpool, seguits d’un City que goleja el Fulham (3-0)

El Watford mai havia començat la lliga guanyat els quatre primers partits i el United ha estat avui l’encarregat de fer-los baixar del núvol (1-2). La derrota del homes de Javi Gracia deixa el Chelsea i el Liverpool en solitari al capdavant de la Premier League amb cinc victòries en cinc partits, seguits del City de Pep Guardiola, que té dos punts menys.

Les accions a pilota aturada han estat la via del United per desfer-se del Watford, que ha tingut opcions clares per avançar-se, però ha topat amb De Gea. En el minut 35’, una segona jugada després d’una falta ha derivat en una centrada enverinada de Young que Lukaku ha empès amb la panxa i poc després Fellaini tocava la pilota de cap en un córner i Smalling ha fet el segon després de controlar amb el pit i treure’s una bona volea. El porter ha evitat que la diferència anés a més ia la segona meitat el fins ara líder ha reaccionat, trobant el premi en el 64’ amb una bona jugada col·lectiva que ha definit Andre Gray arribant des de la segona línia. Els dos equips han tingut opcions de fer més gols, amb De Gea exercint de salvador en el 93’.

A diferència del Watford, els altres imbatuts han fet els deures. El Liverpool ha certificat la candidatura al títol amb el triomf al camp del Tottenham (1-2) amb gols de Wijnaldum i Roberto Firmino, abans que Lamela hi posés una dosi d’emoció en el temps afegit. El Chelsea ha celebrat el recital de Hazard, autor d’un hat-trick en el 4-1 al Cardiff, que s’havia avançat en el marcador, mentre que el City també ha fet els deures amb el 3-0 al Fulham amb una diana matinera de Sané i dues més de David Silva (21’) i Sterling (47’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)