1a divisió

El Madrid es deixa els primers punts (1-1)

Lliga. Isco iguala a la segona meitat el gol inicial de Muniain a San Mamés

El Real Madrid no ha trigat a veure escapar els primers punts a la lliga amb un 1-1 a San Mamés. L’Athletic s’ha avançat amb un gol de Muniain i el porter Unai Simon ha exercit d’heroi contra els blancs, que han empatat a la segona meitat via Isco en un molt mal partit de peces clau com Bale o Benzema.

El Madrid, amb la novetat de Ceballos a l’onze, ha dominat d’inici i Bale ha fregat el gol, però en una contra al minut 32 De Marcos ha entrat per la banda trencant línies i la passada de la mort l’ha tocat Williams abans que Muniain l’empenyés damunt la líia per fer l’1-0. El gol ha provocat dubtes en els blancs, que han deixat de tenir la pilota i ha deixat forats a al contraatac, tot i que la millor oportunitat ha estat per a Modric amb un xut des de la frontal que ha desviat Unai Simon. El porter ha tornat a lluit a l’inici del segon temps amb una falta de Bale que ha rebutjat malament abans de brillar amb una gran reacció en la rematada a boca de canó de Ramos.

L’empat ha arribat en el 62’ amb una gran passada de Kroos, centrada de primeres de Bale i rematada de cap d’Isco al fons de la xarxa. Acte seguit una passada llarga de Ramos ha deixat Marco Asensio sol davant d’Unai Simon, que ha desviat la rematada del balear.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)