Internacional

Firmino ho posa tot a lloc

Grup C. El brasiler, dubte fins a última hora, resol en el temps afegit el triomf d’un Liverpool clarament superior a un rival sense resposta

LIVERPOOL 3 PSG 2

LIVERPOOL:Becker, Robertson, Van Dijk, Gomez, Alexander-Arnold, Henderson, Milner, Wijnaldum, Mané (Fabinho, 93’), Salah (Xaquiri, 85’) i Sturridge (Firmino, 72’).PSG:Areola, Juan Bernat, Kimpembe, Thiago Silva, Meunier, Marquinhos, Di María (Choupo-Moting, 80’), Rabiot, Neymar, Mbappé i Cavani (Draxler, 80’).GOLS:1-0 (30’) Sturridge. 2-0 (36’) Milner (p.). 2-1 (40’) Meunier. 2-2 (83’) Mbappé. 3-2 (91’) Firmino.ÀRBITRE:Cüneyt Çakir (turc). Grogues a Van Dijk i Meunier.

ESTRELLA ROJA 0 NÀPOLS 0

ESTRELLA ROJA:Borjan, Rodic, Savic, Degenek, Stojkovic, Krsticic, Jovicic (Jovancic, 56’), Marin (Simic, 87’), Causic, Mohamed i Boakye (Pavkov, 81’).NÀPOLS:Ospina, Mário Rui, Koulibaly, Albiol, Hysaj, Fabián Ruiz, Allan (Mertens, 61’), Zielinski (Hamsik, 75’), Callejón (Ounas, 75’), Insigne i Milik.ÀRBITRE:Szymon Marciniak (polonès). Grogues a Degenek, Krsticic, Albiol, Mário Rui, Allan i Milik.

Dubte fins a última hora a causa d’una lesió a l’ull soferta el cap de setmana passat, Roberto Firmino va ser el gran protagonista en l’agònic triomf del Liverpool contra el PSG. Superior en ritme, intensitat i ocasions, el conjunt de Klopp va tornar a exhibir la velocitat i verticalitat endimoniada que el caracteritza, sotmetent un rival desarborat. Sturridge, guanyant l’esquena a Thiago Silva i rematant de cap una bona centrada lateral de Robertson, i poc després Milner, transformant una innocent pena màxima de Bernat sobre Wijnaldum, semblaven encarrilar el duel a favor dels anglesos. Amb el trident totalment inèdit, seria Meunier qui, connectant una bona voleia, escurçaria distàncies poc abans del descans. El pas pels vestidors, però, no faria albirar un canvi de guió en el matx, amb un PSG incapaç de donar resposta a l’alta pressió local. Tan sols una errada de Salah en la sortida de pilota acabaria provocant l’empat provisional de Mbappé, protagonista per partida doble, primer per la seva diana i poc després per originar amb una pèrdua de pilota l’acció que acabaria convertint Firmino en l’heroi de la nit. L’internacional brasiler, recollint el regal del francès, va trencar la cintura de Marquinhos abans de superar Areola amb una rematada encreuada inapel·lable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)