Internacional

La Juve, en peu de guerra

Champions. Pavel Nedved i dos directius més van demanar explicacions amb vehemència a Felix Brych per l’expulsió d’un Cristiano Ronaldo que sabrà la sentència dijous vinent

La Juve continua la seva croada contra l’arbitratge i a favor del videoarbitratge, aquesta vegada amb Cristiano Ronaldo al seu vaixell i com a protagonista de la darrera polèmica.

Després d’haver estat el botxí bianconero la temporada passada transformant un penal dubtós sobre Lucas Vázquez contra el Real Madrid, ara el portuguès ha encès novament les alarmes per l’expulsió que va patir a Mestalla per una presumpta agressió al valencianista Jeison Murillo. I mentre Allegri reclamava que amb el VAR tot s’hauria resolt amb naturalitat, mitjans italians van desvelar ahir que Pavel Nedved –actualment a la cúpula directiva del club torinès–, acompanyat de dos directius més, hauria anat a la recerca de Felix Brych per increpar-lo i demanar-li explicacions per una expulsió que consideren excessiva i que podria deixar Cristiano Ronaldo sense enfrontar-se al Manchester United.

A més, si el comitè de disciplina i ètica de la UEFA ho considera necessari una vegada s’hagi reunit el 27 de setembre per avaluar l’acció, el càstig podria ampliar-se encara més, a dos o tres partits de penalització.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)