1a divisió

Florentino: “Ens neguem rotundament a jugar als Estats Units”

Futbol. El mandatari madridista diu que la iniciativa de Tebas no respon als interessos dels clubs ni dels aficionats

El president del Real Madrid, Florentino Pérez, s’ha posicionat clarament a favor de la federació espanyola de futbol en el conflicte que aquest organisme manté amb LaLiga per la intenció de Javier Tebas de portar partits als Estats Units. Durant l’assemblea de compromissaris del club blanc, Florentino ha contestat la pregunta d’un dels seus socis amb aquestes paraules: “No anirem als Estats Units, no sé a quins interessos respon aquesta iniciativa, però no als dels clubs i els aficionats. Ens neguem rotundament”.

La postura del Real Madrid davant d’aquest conflicte ja s’havia insinuat, però amb les paraules del màxim mandatari madridista ja és oficial. Enmig de tot plegat, el Barça i el Girona esperen saber si al mes de gener s’enfrontaran a Miami en el partit de la segona volta. A diferència del Real Madrid, els dos clubs catalans s’han mostrat favorables a la celebració del partit als Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)