Internacional

Modric s’emporta el The Best i Messi, en el millor onze

Futbol. Sense Messi ni Cristiano Ronaldo presents, la gala reconeix la feina entre d’altres de Deschamps, Courtois o Reynald Pedros, coronant Modric i Marta

La FIFA ha celebrat aquest vespre la gala de The Best, que ha destacat sobretot per les absències. Leo Messi s’ha excusat apuntant motius familiars i en el cas de Cristiano Ronaldo saber que no en seria el guanyador li ha semblat prou motiu. Tal com es preveia, el madridista Luka Modric ha rebut el premi a millor jugador per davant de Ronaldo i Salah.

L’actor britànic Idris Elba, protagonista de Luther o Thor entre d’altres, ha exercit de mestre de cerimònies, apuntant que el VAR va ser el millor debutant de l’últim Mundial. Aquest any la Champions ha tingut molt més pes que la cita de Rússia a l’hora de triar el millor jugador, com mostra que els tres finalistes del The Best hagin estat Modric, Cristiano Ronaldo i Salah, els tres presents a la final de la lliga de campions, mentre que entre els escollits no hi havia cap representant de la selecció de França. El madridista, que ha recordat com a inspiració Boban (que ha plorat) i la Croàcia de França 1998, ha estat l’escollit, trencant una dècada de domini de Ronaldo i Messis. El millor onze ha estat el format per De Gea (United), l’ex del Barça Alves (PSG), Varane, Ramos, Marcelo, Modric (Madrid), Ngolo Kanté, Hazard (Chelsea), Messi (Barça), Cristiano Ronaldo (Juventus) i Mbappé (PSG). En categoria femenina un clàssic com la brasilera Marta (Orlando) ha tornat a ser coronada com la millor, quan semblava ser més favorita la golejadora del campió de la Champions, Ada Hegerberg (Olympoque Lió)

Salah ha tingut el consol d’endur-se el premi al millor gol. El mundial ha estat el factor clau en els altres premis. Així, el millor entrenador ha estat per al seleccionador francès, Didier Deschamps, per davant de Zidane y Zlatko Dalic, mentre en categoria femenina Reynald Pedros ha rebut el reconeixement d’encadenar tres Champions amb l’Olympique de Lió. L’ara madridista Courtois ha recollit el guardó al millor porter, tal com ha va fer a Rússia 2018 superant Hugo Lloris i Schmeichel, tot i que curiosament no ha entrat al millor onze de la temporada.

Finalment, els peruans s’han endut el reconeixement a la millor afició del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)