1a divisió

El Madrid es desfà a Sevilla (3-0)

Futbol. Dos gols d’André Silva i un de Ben Yedder en la primera part han esborrat del mapa l’equip de Lopetegui, que no ha reaccionat fins el tram final

El Madrid ha desaprofitat la derrota del Barça a Leganés per posar-se líder en solitari i ha caigut de manera estrepitosa al Sánchez Pizjuán. El Sevilla ha avisat en el primer minut i André Silva ha confirmat el millor inici del Sevilla amb una rematada a plaer entre una defensa blanca descol·locada, que ha suposat el primer gol del partit en el minut 17. I sense temps per refer-se, els de Lopetegui han desaprofitat un córner i han permès un gran contraatac de Navas, que ha culminat, de nou, André Silva després d’aprofitar un mal rebuig de Courtois. Amb el Madrid desaparegut tot i un pal de Bale, el Mudo Vázquez ha perdonat el tercer gol estavellant la pilota al travesser en el 32’. Ben Yedder, però, no ha perdonat i ha rematat al primer toc una centrada des de la frontal i, poc després, Sergi Gómez hauria pogut sentenciar amb el quart, però no ha pogut rematar bé una falta picada per Banega. El Madrid ha collat al Sevilla en el tram final del primer temps però no li ha servit per retallar distàncies abans del descans.

En la represa, el Sevilla no ha afluixat i, de fet, hauria pogut fer-ne algun més. I en una de les primeres aproximacions del Madrid a la porteria de Vaclik, l’àrbitre ha anul·lat per fora de joc un gol de Modric que ha animat als blancs. El joc, però, era de l’equip de Machín i ha obligat a lluir-se a Courtois en diverses ocasions. Bale ha tingut el gol en un u contra u amb Vaclik però el txec, amb una aturada més pròpia d’un porter d’handbol, n’ha sortir victoriós. El Madrid ha reaccionat assumint molts riscos, però no ha trobat el premi del gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)