1a divisió

El Madrid, amb la por al cos i Marcelo assenyalat

LaLiga. La desfeta contundent a Sevilla arriba dies després dels xiulets del Bernabéu contra l’Espanyol i abans del derbi madrileny

Paraules com “desastre”, “bany”, “passeig” o “ridícul” acompanyen avui les cròniques del Madrid a la premsa de la capital estatal. L’equip de Lopetegui va veure’s clarament superat en la primera part al Pizjuán i va fregar una golejada encara més contundent en una setmana que havia de ser de confirmació i està alimentant els dubtes dels blancs a pocs dies d’afrontar el derbi amb l’Atlético, que ja va prendre’ls la Supercopa d’Europa. I un nom destacat: Marcelo.

“És el rival més exigent que hem tingut”, afirmava Lopetegui abans de rebre l’Espanyol. L’allau d’elogis després de golejar un Roma en crisi han topat amb la realitat. 1-0 contra els periquitos i xiulets a la segona part en veure com el rival feia mèrits per sumar algun punt. Tres dies després, 3-0 a Sevilla en mitja hora i ara toca l’Atlético, que ha revifat. “El Madrid no dóna la talla contra els grans”, sentencia Marca, recordant els problemes contra Atlético, Athletic i Sevilla.

Les crítiques a Lopetegui són suaus si es compara amb el nou ase dels cops al Madrid: Marcelo. Assenyalat com a culpable de la desfeta a la Supercopa, el brasiler està protagonitzant un inici de temporada fluix, amb enganxades amb el tècnic en ser substituït en alguns partits. Ahir va sortir retratat en els tres gols, tal com apunta de forma clara AS: “Surt a totes les fotos: l’error de Marcelo d’aleví en l’1-0” i “Inexplicable Marcelo en el 3-0: s’aparta”. En l’1x1 recorda que “va naufragar en defensa”. El lateral esquerre madridista va acabar lesionat i té difícil disputar el derbi. A la dreta Carvajal està lesionat, Odriozola no convenç el míster i Nacho va fer aigües al Pizjuán.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)