Internacional

Pogba està fart de Mourinho: el pols al United

Premier League. El portuguès li ha tret la capitania, han tingut dues enganxades en pocs dies i els dos són partidaris d’un traspàs

  • VÍDEO: L'enganxada a l'entrenament entre Pogba i Mourinho.

La premsa d’Anglaterra és unànime. Paul Pogba ha demanat al Manchester el traspàs al gener i ni un relleu a la banqueta el farà canviar d’opinió. I el portuguès, que ja li ha tret la capitania, vol que el club li doni suport en la pugna i se’l tregui de sobre.

L’escalada de la tensió entre Mourinho i Pogba és evident. La temporada passada ja va haver-hi tensió i ara ha anat a més. Dissabte una errada del francès va generar l’empat dels Wolves a Old Trafford i el portuguès li va recriminar al vestidor, trobant-se com a resposta que l’equip ha d’atacar més a casa. Dimarts tocava copa de la lliga i el francès es va quedar a la graderia. El van filmar en el que s’interpreta com fent befa amb l’empat del Derbi County, de segona i que va eliminar els red devils als penals. En el següent entrenament, tal com va entrar, Pogba va saludar els entrenadors, excepte Mou. “Fora”, es va escoltar. Els dos van discutir i es va quedar a l’entrenament, però van fer evident la tensió. “No hi ha problemes entre els dos. L’únic que hi ha hagut és que li he tret la condició de segon capità. Igual que li vaig donar.” El polèmic entrenador oferia un apunt més de la falta de química entre els dos.

La premsa anglesa palesa avui el xoc entre les dues estrelles del United. The Daily Telegraph anuncia que fa setmanes que Pogba ha comunicat al club que vol marxar al Barça al gener. Altres apunten al Juventus. També es deixa clar que no només el francès està fart de Mourinho al vestidor. La directiva no vol fer canvis imminents, però Mou també es partidari del traspàs del migcampista, com a mostra de poder i del suport del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)