1a divisió

El Madrid segueix sense pólvora: 0-0 en el derbi

LaLiga. El conjunt blanc domina contra l’Atlético en un duel en què Courtois i Oblak han exercit de salvadors, un a cada part.

A cada jornada que passa l’ombra de Cristiano Ronaldo es fa més allargassada. El Real Madrid segueix molt just de pólvora i ha signat un 0-0 al Bernabéu ccntra l’Atlético. Un gol en tres partits. Courtois ha estat el millor de la primera part i Oblak, del segon.

La primera ocasió clara ha estat de l’Atlético quan Griezmann ha quedat sol davant Courtois, que li ha guanyat la partida. En el 36’ s’ha repetit amb Diego Costa i de nou el porter belga de salvador. Entre una i l’altra, el Madrid l’ha tingut a pilota aturada, però Bale no ha definit bé la rematada.

El pas pel vestidor ha servit per comprovar que Bale tenia molèsties i ja no sortia a la segona part, rellevat per Ceballos. El sevillà ha activat el Madrid i en el 65’ en una transició ràpida Kroos ha deixat Marco Asensio sol, però Oblak ha evitat el gol. En un duel amb poques ocasions, el porter de l’Atlético ha tornat a intervenir en una arribada de Carvajal en el 78’. El tram final ha servit per al debut de Vinicisius.