1a divisió

Aigua freda per a l’Alavés

1a divisió. El Llevant aixeca el gol inicial de Rubén Sobrino i deixa el conjunt basc sense el somni d’enxampar Madrid i Barça i dormir colíder

betis 1 leganés 0

BETIS:Joel Robles, Mandi, Javi García, Bartra, Barragán (William Carvalho, 81’), Boudebouz, Canales (Sanabria, 75’), Lo Celso, Tello, Joaquín i Sergio León (Loren, 83’).LEGANÉS:Pichu Cuéllar, Juanfran, Rodri Tarín, Bustinza, Raúl García, Jonathan Silva, Gumbau, Rubén Pérez, El Zhar (Sabin Merino, 68’), Óscar (Vesga, 68’) i En-Nesyri (Carrillo, 78’).GOLS:1-0 (89’) Loren.ÀRBITRE:Sánchez Martínez (col·legi murcià). Grogues a Bustinza i En-Nesyri.

LLEVANT 2 ALAVÉS 1

LLEVANT:Oier, Cabaco (Chema, 72’), Postigo, Róber, Toño, Prcic, Campaña, Rochina (Dokouré, 83’), Morales, Jason (Simon, 60’) i Boateng.ALAVÉS:Pacheco, Martín, Laguardia, Maripán, Duarte (Ximo Navarro, 46’), Pina, Manu García, Burgui (Jony, 59’), Ibai Gómez, Sobrino i Guidetti (Calleri, 66’).GOLS:0-1 (5’) Rubén Sobrino. 1-1 (19’) Jason. 2-1 (36’) Toño.ÀRBITRE:Melero López (col·legi andalús). Grogues a Toño, Rochina, Campaa, Prcic, Morales, Jason i Sobrino.

vila-real 0 valladolid 1

VILA-REAL:Asenjo, Mario (Layún, 46’), Álvaro González, Víctor Ruíz, Jaume Costa (Pedraza, 77’), Funes Mori, Manu Trigueros, Fornals, Cazorla (Toko Ekambi, 66’), Gerard Moreno i Bacca.VALLADOLID:Masip, Moyano, Kiko Olivas, Calero, Nacho Martínez, Míchel (Borja, 94’), Alcaraz, Toni Villa (Ivi, 85’), Antoñito, Léo Suárez (Anuar, 70’) i Cop.GOLS:0-1 (53’) Léo Suárez.ÀRBITRE:Iglesias Villanueva (col·legi gallec). Grogues a Mario, Bacca, Cazorla, Cop, Kiko Olivas i Nacho Martínez.

La lliga no dona ales a ningú. Tampoc a l’Alavés, que després de veure com els tres grans del campionat es deixaven punts dissabte, va malgastar una bona oportunitat per dormir colíder i, tot i avançar-se gràcies a un gol de Rubén Sobrino, que va rematar a la xarxa una centrada marca de la casa d’Ibai Gómez amb l’exterior del peu, va claudicar davant un desbocat llevant, que ahir amb un nou sistema de 3 centrals i carrilers, va gestionar a la perfecció les seves arribades per la banda. Jason, arribant amb molta potència, va rematar a la xarxa una centrada des de l’esquerra i tot seguit Toño, també progressant amb determinació, va batre Pacheco al pal curt, justificant la proposta futbolística d’un Paco López que va veure com els seus dos carrilers feien els gols de la remuntada.

El Valladolid creix

El conjunt de Pucela continua assentant-se a primera divisió i va tancar una setmana formidable imposant-se a l’estadi de la Ceràmica gràcies a un gol de Léo Suárez, futbolista forjat precisament al Vila-real i que continua guanyant forces entre les preferències de Sergio González. En tan sols set dies, el conjunt ara presidit per Ronaldo ha aconseguit trencar la seva sequera golejadora des del seu retorn a primera (no havia marcat en els primers quatre partits) i ho ha arrodonit amb les primeres victòries, entre setmana davant el Llevant i ahir a costa d’un Vila-real irregular.

Léo Suárez, que encara és propietat dels groguets, va sorprendre Sergio Asenjo amb un precís xut creuat i encara que el Vila-real va intentar redirigir el partit en un tram final en què va acumular molta pilota, mai va tenir prou fluïdesa i a més quan va trobar l’ocasió d’empatar des del punt de penal, Jordi Masip va avortar el llançament de Gerard Moreno per rubricar la millor setmana des de l’inici de la temporada per al Valladolid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)