Internacional

EA Sports, un altre patrocinador que fuig de Cristiano Ronaldo

Futbol. El portuguès contracta l’advocat de les estrelles als Estats Units mentre perd el suport de les marques

Si ahir era Nike qui expressava la “profunda preocupació” per les informacions de la reobertura de l’acusació de violació contra Cristiano Ronaldo, avui s’hi ha sumat EA Sports. Electronic Arts ha eliminat sense avisar la imatge del davanter portuguès de la caràtula del seu joc de referència, FIFA 2019, i ha emès un comunicat per expressar que “seguim la situació de prop perquè esperem que els esportistes que són portada dels nostres productes i ambaixadors nostres es comportin conforme els valors d’EA.”

Les accions del Juventus a la borsa també han baixat, malgrat la maniobra de Cristiano Ronaldo, que ha contractat una celebritat com David Chesnoff, que té el sobrenom de l’advocat de les estrelles en tenir de clients grans actors de Hollywood i esportistes de referència com Agassi, Shaquille O’Neal o Tyson. El futbolista portuguès ha negat les acusacions tenia 20 dies per respondre a la denúncia de la dona nord-americana que assegura que va violar-la al juny de 2009 i va pressionar-la per acceptar 325.000 euros de compensació. El lletrat de l’ex-icona del Real Madrid ja ha anunciat que presentarà també una demanda contra la presumpta víctima demanant danys i perjudicis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)