1a divisió

Projecte sota sospita

1a divisió. El Real Madrid, sense els seus laterals titulars, visita Mendizorrotza exigit després de tres partits consecutius sense guanyar i sobretot en què no ha estat capaç de veure porteria

Cada detall està sota la lupa. El Real Madrid, que fins aquesta temporada podia obviar alguns defectes de forma en el seu dia a dia, ja que sempre era capaç de soterrar-ho amb la seva incontestable relació amb el gol, avui necessita filar molt més prim per conviure amb una rutina que comença a fer-se difícil davant l’escassedat davant dels porters. Ja són tres partits sense veure porteria, dues derrotes i una victòria, i les preguntes s’amunteguen a sobre la taula d’un Julen Lopetegui que avui visita Vitòria amb el núvol de la crisi sobrevolant el Bernabéu. “Per mi tot està intacte, només estem centrats en l’objectiu. No puc estar pendent del que diu la gent, només de millorar i segur que ho farem”, va analitzar ahir el tècnic basc, a qui de moment no fan alterar el to les crítiques envers el seu equip. “Això és el Madrid, ho hem d’assumir amb naturalitat. Sabíem que els problemes arribarien i hem de ser capaços de superar-los. Ara sembla que no estem passant moments meravellosos, però també hi ha coses positives”, va desgranar Lopetegui, que recupera Gareth Bale per a la causa en un partit en què haurà de sobreviure sense els seus dos laterals titulars: Marcelo, que segueix de baixa, i Carvajal, lesionat durant el partit contra el CSKA.

Tot i haver guanyat la immensa majoria dels enfrontaments contra l’Alavés (22 dels 26 disputats en la lliga) i que el conjunt babazorro va perdre al Ciutat de València, l’equip d’Abelardo Fernández ha mostrat símptomes aquest curs de ser un equip amb les coses clares: “Són un rival dur, amb bons futbolistes, però a mi el que m’interessa és posar el focus en el que nosaltres hem de fer i aquesta serà la mentalitat. L’equip ha mostrat bona cara en algunes situacions i el que ens toca és consolidar-ho”, va continuar Lopetegui, mentre que el seu homòleg va desatendre preguntes sobre el moment de forma que viu el conjunt de Chamartín. “A mi em sembla que a Moscou van fer un gran partit. No vendré cap moto, són els millors del món i per això juguen al Madrid. Nacho i Odriozola, per exemple, serien titulars a qualsevol equip del món. I és igual jugui Benzemá o Mariano, tenen una plantilla extraordinària”, va continuar l’asturià, que només ha aconseguit arrencar un punt, amb l’Sporting a casa, en les quatre ocasions en què s’han vist les cares amb els blancs.

FRASES

Crisi? Per mi tot està intacte. No puc estar pendent del que diu la gent, només de millorar
Julen Lopetegui
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
No crec que el Madrid fes un mal partit a Moscou, segueixen sent un dels millors
Abelardo Fernández
entrenador de l’alavés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)