1a divisió

Manu García instal·la el Madrid en una crisi (1-0)

Futbol. L’Alavés ha marcat en l’últim minut del temps afegit i els blancs ja encadenen quatre partits sense marcar

Manu García ha instal·lat el Real Madrid en una crisi que ningú esperava a aquestes alçades de temporada i ha fet tastat als blancs la seva medicina amb la qual han aconseguit, entre d’altres títols, algunes Champions League. Aquesta tarda, però, el temps afegit els ha jugat una mala passada i Manu García ha donat tres punts a un Alavés que aquesta tarda ha estat millor que els de Lopetegui, que encadenen quatre partits sense guanyar i que només ha sumat un punt dels últims nou en la lliga.

L’inici dels blancs ha estat espectacular, amb quatre rematades en els primers minuts, demostrant la necessitat que tenien per trencar la sequera de gols, però no han estat encertats. Pachecho ha tret un xut de Ceballos sobre la línia en el minut 3 i poc després, en el 7’, Benzema ha vist com Laguardia rebutjada sota els pals una rematada del francès de cap. Amb el pas dels minuts, però, els de Lopetegui s’han anat desinflant davant un Alavés, molt ben situat i molt atent, ha tingut un parell d’ocasions però no ha creat gaire perill a la porteria de Courtois, espectador de luxe en el primer temps.

En la represa, però, el Madrid ha controlat una mica més i ha creat més sensació de perill que els bascos, però Jony ha tingut una ocasió molt clara en el 77’, que amb el seu xut creuat ha sortit fregant el pal. La resposta de Bale, però, no s’ha fet esperar., però el xut de falta del gal·lès l’ha blocat Pacheco sense problemes. Els de Lopetegui no s’han trobat còmodes en cap moment i l’Alavés ha creat més perill, sobretot en els últims minuts i de les botes de Jony. En el temps afegit, Mariano ha tingut l’ocasió més clara dels blancs, però la rematada de cap ha sortit alta i quan semblava que no hi havia temps per a més, el gol de Manu García ha fet justícia. En la sortida d’un córner, Rubén Sorbrino ha enviat la pilota al segon pal i Manu García, amb tot, ha rematat al fons de la porteria de Courtois, que no hi ha pogut fer res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)