Internacional

Atacs neutralitzats

Premier. El Liverpool i el Manchester CIty, dos dels equips amb més contundència ofensiva d’Anglaterra, empaten sense gols a Anfield, en un partit en què Mahrez falla un penal per als ‘citizens’ en el minut 86

El partit que, ahir, Liverpool i Manchester City van disputar a Anfield tenia tots els ingredients perquè s’hi veiessin gols. Reds i sky blues, dos equips d’estils diferents, tenen l’atac com a denominador comú i sota la direcció de Jürgen Klopp els uns i de Pep Guardiola els altres s’han erigit com dos dels conjunts més golejadors d’Anglaterra. Però ahir es van neutralitzar i van empatar a zero (0-0). Tot i no renunciar a la seva identitat –els locals buscant els seus atacs vertiginosos i els visitants intentant generar a través de la possessió–, cap dels dos va prendre riscos excessius ni va ser capaç d’imposar-se i amb prou feines van produir-se ocasions. Malgrat tot, al final, Mahrez va tenir a les seves botes canviar el signe del partit, amb un penal que Van Dijk va cometre sobre Sané en el minut 86, però el llançament de l’algerià va marxar als núvols. D’aquesta manera, Liverpool i City continuen al capdavant de la classificació empatats a punts amb el Chelsea, que va tornar al camí de la victòria amb una golejada (0-3) al feu del Southampton.

Hazard, màxim golejador

El mitjapunta belga del Chelsea ha començat com un tro. Ahir, va contribuir al triomf dels homes orientats per Maurizio Sarri amb una altra diana que el confirma com el màxim artiller de la Premier League, amb set gols en vuit jornades.