Internacional

John Terry es retira

Futbol. El central anglès ha anunciat que deixa el futbol als 37 anys

L’anglès John Terry ha anunciat aquest vespre, a través de les xarxes socials, que deixa el futbol. El central, de 37 anys, penja les botes després d’una carrera farcida d’èxits. Terry ha jugat 759 partits de clubs 717 amb el Chelsea, 36 amb l’Aston Villa i sis amb el Nottingham Forest) i 78 partits amb la selecció anglesa. A més, 17 títols, tots amb el Chelsea durant la millor època del club londinenc, del qual va ser capità: 10 Premier League, tres copes de la lliga, dues supercopes angleses, una Champions League i una Europa League. Després de la seva etapa a Londres, l’últim club de Terry ha estat l’Aston Villa.

En un comunicat, Terry ha agraït al Chelsea “tot el què va significar”. “M’ho van donat tot tant dins com fora del camp. Tinc un gran deute amb ells”, diu Terry en referència també als seguidors blue. “Espero haver-vos fet sentir orgullosos lluint la samarreta i el braçalet de capità”, ha escrit l’anglès. “La meva carrera com a futbolista i el meu cor sempre pertanyeran al Chelsea”, ha afirmat en l’escrit, tot i que també ha destacat el seu pas pel Nottingham Forest perquè “va tenir un valor incalculable per al meu desenvolupament” i a l’Aston Vila, el seu darrer club com a professional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)