Internacional

L’advocat de Cristiano Ronaldo denuncia una “campanya internacional de difamació”

L’advocat de Cristiano Ronaldo, Peter S. Christiansen, ha emès un comunicat afirmant que tot el que s’està publicant sobre l’acusació de violació del portuguès és inventat. “Els documents que suposadament inclouen declaracions del senyor Ronaldo i van ser reproduïts per la premsa són pures invencions. Un hacker va robar els documents i un mitjà (Der Spiegel) va acabar irresponsablement per publicar alguns documents robats i amb parts significatives alterades i/o completament fabricades. Cristiano Ronaldo no nega que va acceptar un acord, però les raons per fer-ho estan, com a mínim, distorsionades. No és cap confesió de culpa.”

El famós lletrat nord-americà ha insistit que es va tractar d’una relació consensuada i manté que es va recomanar a Cristiano Ronaldo que signés l’acord davant les “ultratjants” acusacions de Kathyn Mayorga, a qui acusa d’incomplir-lo. Per tot plegat Peter S. Christiansen denuncia “una campanya internacional de difamació basada en documents digitals robats i fàcilment manipulables.” La premsa portuguesa apuntava avui que hauria estat el Real Madrid qui hauria pressionat el davanter per a què pagués una indemnització de 325.000 euros i signés l’acord de confidencialitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)