Internacional

Gal·les pateix el dolç moment d’Alcácer (1-4)

La selecció espanyola segueix sense perdre en l’etapa Luis Enrique i aquesta nit s’ha imposat amb facilitat a Gal·les per 1-4 a la Lliga de les Nacions amb un doblet de Paco Alcácer i un gol del català Marc Bartra. El davanter cedit pel Barça al Dortmund només ha trigat vuit minuts a encetar el marcador en recollir una pilota rebotada de Gayà dins l’àrea i treure’s un gran xut amb la dreta a l’escaire. En el 19’ Suso ha tret una falta lateral i Ramos ha aparegut sorprenentment sol per fer el segon de cap i deu minuts més tard la defensa local ha tornat a dubtar en una pilota solta dins l’àrea i l’olfacte d’Alcácer s’ha encarregat de castigar-los amb el tercer. Gal·les, sense Gareth Bale, ha fregat el gol en una jugada en què De Gea s’ha confiat pensant que la pilota anava fora, salvant-lo el pal.

A la segona part Morata i Suso han pogut ampliar la renda del combinat estatal, si bé Gal·les també ha creat perill mitjançant Ramsey. El 0-4 ha arribat com el segon, a pilota aturada. En el 74’ Marc Bartra ha rematat un córner i a tocar del xiulet final Vokes ha fet el gol de l’honor.