Internacional

Henry arrenca al Mònaco

Ligue 1. L’exinternacional francès inicia la seva carrera com a entrenador al mateix club on va debutar com a futbolista l’any 1994. Substitut de Leonardo Jardim, signa per tres temporades

Thierry Henry ja és entrenador a tots els efectes. El fins ara ajudant de Robert Martínez a la banqueta de la selecció belga, iniciarà en les pròximes hores la seva carrera com a tècnic en solitari. I ho farà a més al mateix lloc on va debutar com a futbolista fa 24 anys, el Mònaco, que ha arribat a un acord per tres temporades perquè l’internacional francès, campió del món el 1998, esdevingui el relleu de Leonardo Jardim a la banqueta.

“Per l’amor pel joc i la vinculació amb aquest club, era l’opció lògica”, va justificar el propietari del club del Principat, Dimitri Ribolovlev. “He rebut bones ofertes darrerament, però per mi Mònaco era una opció a part. Estic molt orgullós d’iniciar aquesta aventura”, va comunicar Titi, que haurà de revertir la inèrcia negativa d’un Mònaco instal·lat en la zona baixa de la Ligue 1 i en ple procés de renovació d’un equip que ha perdut peces importants darrerament. Henry s’estrena a les banquetes després d’haver estat a punt d’acceptar una oferta del Girondins de Bordeus a principi de curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)