Internacional

A ritme de Luis Enrique

Nations League. Intractable amb l’asturià a la banqueta, la selecció espanyola pot deixar sentenciat el seu accés a la final a quatre si és capaç de vèncer Anglaterra al Villamarín

Luis Enrique no vol concessions. Implacable des de la seva arribada a la banqueta de la selecció espanyola, amb la qual ha guanyat els tres partits que ha disputat, l’asturià no negocia l’ambició dels seus i va deixar clar ahir que el seu únic al·licient al Benito Villamarín és noquejar novament Anglaterra per rubricar el seu accés a la final a quatre de la Nations League. “A mi només em val guanyar i no oblidem que Anglaterra està fent les coses bé”, va dir l’exentrenador del Barça, malgrat que un empat deixaria virtualment rubricat el pas de la roja.

Després d’haver caigut en la jornada inaugural a Wembley contra els espanyols i d’empatar a Rijeka contra Croàcia, Anglaterra visita Sevilla amb la necessitat imperiosa d’un resultat positiu per reenganxar-se al grup i continuar alimentant la bona progressió que du des de l’arribada de Gareth Southgate a la banqueta. “Hem de sortir a pressionar, no podem passar-nos 90 minuts defensant. En el tram final del partit a Wembley vam entendre com havíem de jugar”, va dir el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)