Internacional

Wenger anhela tornar

Futbol internacional. “Estic vivint un moment complicat perquè és la primera vegada que estic aturat en 35 anys, però després de dos o tres mesos espero començar de nou”, va afirmar

Arsène Wenger necessita el futbol i tornarà al gran circ aviat, tal com va afirmar ahir en declaracions al diari Bild. “És un moment complicat perquè és la primera vegada que m’aturo en 35 anys. Però entenc que dos o tres mesos de descans són bons per al cos. Començaré de nou després”, va explicar el tècnic alsacià, que va deixar l’Arsenal a l’estiu i que en pocs mesos ja ha sonat per a diverses banquetes del futbol europeu; les últimes, les de la selecció alemanya i la del Bayern, amb Joachim Löw i Niko Kovac qüestionats. “El problema de la selecció és que necessito la droga del cap de setmana. Quan la tastes ja no pots renunciar-hi”, va dir sobre les possibilitats de dirigir la mannschaft, al mateix temps que va opinar sobre el desembarcament de Thierry a la banqueta del Mònaco. “És una bona opció: és creïble, molt intel·ligent i coneix bé el futbol. Té tot el que necessita. Al principi necessitarà una mica de sort, però estic segur que tindrà l’actitud que necessita per entrenar”, va concloure el francès sobre el seu fill pròdig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)