Internacional

El United, de nord-americà a saudita

Premier League. El príncep hereu d’Aràbia Saudita, Mohammad bin Salman, negocia l’adquisició del club de Manchester per 3.500 milions d’euros

A Manchester fa temps que hi ha un descontentament amb la gestió del club. Des que va caure a mans dels germans Glazer, la sensació que ha perdut la seva essència i que els ingressos estan per sobre del rendiment esportiu ha planat sobre els red devils, que ara podrien canviar de mans novament. Segons avança Daily Mail el príncep hereu de l’Aràbia Saudita, Mohammad bin Salman, negocia l’adquisició de l’històrica entitat o, com a mínim, ser-ne copropietari. El preu de l’operació seria de 3.500 milions d’euros.

Avram Glazer és nord-americà, però passa gran part del seu temps a l’Aràbia Saudita i la setmana que ve assistirà a la Future Investment Initiative a la capital saudita. Mohammad bin Salman té ganes de superar la reialesa de Qatar i el seu projecte del Manchester City.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)