Més futbol

El Sant Andreu passa a la pròrroga i el Lleida cau amb polèmica a la copa

Eliminatòries. Kuku classifica els barcelonins i els lleidatans veuen com l’Ebre els remunta a la segona meitat amb un penal dubtós i un gol en aparent fora de joc

Dos catalans de segona B es jugaven avui passar als setzens de final de la copa del Rei, que comporta enfrontar-se a un equip de primera divisió dels que disputen competició europea. El Sant Andreu ho podrà viure després de vèncer el Calahorra a la pròrroga, mentre que el Lleida se n’ha quedat a les portes en veure com l’Ebre remuntava a la segona meitat amb un penal dubtós i un segon gol en aparent fora de joc.

El Sant Andreu fins ara era sinònim de pròrroga i penals. Els barcelonins han dut la veu cantant, si bé amb problemes per crear ocasions. El duel se’ls ha posat de cara en el minut 37 quan Cristian sent l’últim home ha fet falta a Ferran, amb la corresponent vermella. Ton Alcover ha executat la falta des de la frontal i la pilota ha anat al pal. El mateix jugador ha creat una ocasió clara a la represa, de nou a pilota aturada, si bé aquest cop des del lateral. Gonzalo també ha fregat el gol, però, fidels a la tradició d’aquesta edició, no n’han tingut prou amb 90 minuts. Óscar Muñoz ha reaparegut i només entrar ha assistit Kuku en l’1-0 amb un gran toc de primeres. El Calahorra ha tingut l’opció d’empatar, però la rematada a boca de canó ha sortit alta.

Unes hores abans, el Lleida ha vist com el partit se li complicava a la primera meitat quan en el minut 34 l’àrbitre Muñoz Pérez ha assenyalat el punt de penal. Gerrit l’ha enviat als núvols. A tocar del descans,Albistegi ha connectat una volea espectacular per avançar els lleidatans. La segona part ha arrencat amb una gran aturada de Pau Torres. Poc després hi ha hagut un bon ensurt amb una càrrega de Joan Oriol, que ha fet volar , amb la mala sort que Teo ha anat a topar amb la tanca. L’ex de L’Hospitalet ha hagut de ser substituït. L’Ebre ha fregat l’empat amb una rematada dins l’àrea i sense temps de refer-se de l’ensurt en una acció a pilota aturada el col·legiat de nou ha indicat penal, força dubtós. Aquest cop hi ha hagut canvi de llençador . Pau Torres ha encertat per on aniria el xut, però no ha pogut evitar que l’1-1 d’Ubay pugés al marcador. El local Salva també ha tingut feina en una canonada de Musa, però el 2-1 ha arribat al 80’ quan Sergi Cortés només ha hagut d’empènyer la pilota després de la passada de la mort d’un jugador que aparentment estava en fora de joc. Les protestes dels visitants no han servit de res i el cuer de segona B ha passat l’eliminatòria.