Internacional

Barkley rescata un empat i es manté invicte

Premier. Una diana de l’internacional anglès en l’últim instant permet al Chelsea continuar sense perdre i desferma la polèmica amb Mou

El Chelsea continua sense perdre en la Premier League. Li va anar de poc ahir a Stamford Bridge, on un gol agònic de Ross Barkley, en una acció embolicada dins l’àrea, va frustrar el que semblava una victòria balsàmica per al Manchester United i va desfermar de retruc una nova polèmica amb José Mourinho al centre de la tempesta. Provocat per un comentari d’un ajudant de Maurizio Sarri, el tècnic portuguès va abandonar com una exhalació la seva banqueta i va desencadenar una picabaralla a la boca del túnel de vestidors del Bridge quan el partit ja agonitzava.

Mou, que va abandonar el terreny de joc recordant a l’afició del Chelsea que va ser ell qui va guanyar tres Premier League com a tècnic del club, va veure com el gol de Barkley abaixava el teló d’un partit en què el Chelsea va exhibir per moments un control evident, però en què Anthony Martial va exhibir una gran contundència a prop de Kepa per neutralitzar el gol inicial de Rüdiger en la sortida d’un córner.

Primer a boca de canó després d’un rebot dins l’àrea i després amb una rematada ben angulada al pal llarg, en un recurs força habitual en ell, l’internacional francès, va cimentar un avantatge que hauria alliberat de pressió Mourinho després del mal inici de curs. Al final, però, Barkley va signar unes taules que permeten al Chelsea continuar invicte però que de moment l’aparten del lideratge.

El City torna com un cicló

El Manchester City continua intractable a l’Etihad en la Premier League. El conjunt de Pep Guardiola ha sumat tots els punts possibles davant de la seva afició i, després de desfer-se ahir del Burnley amb una contundència evident, va quedar-se amb el lideratge en solitari, davant del Chelsea. Malgrat una actuació destacada de Joe Hart en la primera meitat, l’exporter skyblue no va poder aturar l’allau de gols del City, amb David Silva servint els primers dos gols a Agüero i Bernardo Silva i amb Fernandinho, Mahrez i Leroy Sané culminant la golejada final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)